tag:blogger.com,1999:blog-16321700.post4731897337596467429..comments2017-04-04T19:38:24.381+02:00Comments on De birres i altres coses...: Urthel 12Joan Lleonarthttp://www.blogger.com/profile/01337281614185703610noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-16321700.post-40017299468673432132011-07-07T11:40:35.257+02:002011-07-07T11:40:35.257+02:00Gràcies Sven, la teva saviesa sempre és ben rebuda...Gràcies Sven, la teva saviesa sempre és ben rebuda.Moisès Campdepadróshttps://www.blogger.com/profile/10835539956050155759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16321700.post-85132553917365241182011-07-05T11:48:08.468+02:002011-07-05T11:48:08.468+02:00El llúpol està de moda, només ens hem de fixar en ...El llúpol està de moda, només ens hem de fixar en les artesanes catalanes on la gran majoría ténen aquest ingredient predominant. Però no ens hem d'oblidar de que les cerveses amb més malta potser no seràn tan refrescants copm les llupolitzades però ens dónen més notes de tast, són més evolutives i envelleixen molt millor. <br />Urthel és una fàbrica relativament jove, fou fundada l'anys 200 per Hildegart van Ostanden, una de les dones més emprenadores de Bèlgica els últims anys, posicionant les seves cerveses entre les millors del món. Actualment ténen tres tipus La Saisonière, Hop It i Samaranth, en el record queden les Blond, Tripel i Bock.Svennoreply@blogger.com