13.11.10

De tornada...

S’ha acabat la reflexió i he decidit reactivar el blog. Com podeu veure amb aquest temps el món de la cervesa m’ha atret amb força... fins al punt que de tant en tant, de moment amb més fracassos que èxits, he intentat fer la meva pròpia cervesa.
Evidentment la resta de temes que m’interessen continuaran tenint presència en aquests posts, però el que pot tenir més continuïtat és els articles referents al món cerveser.
A més comptaré amb la col·laboració d’un amic, en Moises, amb qui compartim moltes vegades cerveses, per escriure a quatre mans el nostre humil comentari sobre algunes de les birres que compartim la majoria de divendres.
Tot i que el món cerveser hi hem entrat a partir de la cervesa belga i que últimament estem tastant cerveses americanes, hem decidit començar amb una cervesa d’una microceveseria catalana, ja que en aquests últims mesos han sorgit amb força diferents cases i cerveses que posen el llisto de la cervesa catalana a un bon nivell. Així doncs en poques hores penjarem el nostre primer comentari...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Joan quina bona noticia que t'animis a fer un blog del tema cervezer, doncs jo no se si m'agraden mes les rosses o les morenes però de moment t'anirè seguint al blog ;P

La inestimable col.laboració del mundialment expert en cervezes Moisés, segur que aporta comentaris sucosos.

jordi ;P

Marc Roig ha dit...

Moisès, Joan,
Aquests divendres a ca l’Sven faran que us convertiu en autèntics mestres cervesers!!!
Això està molt be!!!
Ja espero els vostres comentaris sobre al cervesa catalana!!!
Salut.

Filisteo ha dit...

Maestros no lo sé pero borrachuzos tiene toda la pinta!! Os seguiremos con envidia...y sed.