11.10.13

Dark Island


Escocia
 4,6º
Aquesta és una cervesa que es fa a les illes del nord de les highlands, terres de molt bon whisky, haurem de veure que tal la cervesa però si tenim en compte que la cervesa és principalment aigua i que les terres escoceses tenen de les millors... no es difícil treure conclusions!

Ens servim una cervesa d'un color molt fosc, podem copsar tons rogencs, rubí molt pujat, però la veritat és que podria passar per negre. L'escuma és suau, de color cru i poca presència, puja poc a la copa, però manté una presència constant en copa.

En nas ens destaca els tons de fusta, i ens destaca els torrefactes amb traces de toffee o xocolata, alhora que ens queda la sensació de fruites endolcides, passes o figues... En boca hi ha una petita explosió de gustos i sensacions, notarem els torrefactes que sentíem al nas, xocolata i la dolçor del toffee, però també ens destacarà unes notes com de fruita dolceta, de raïm o de vi i la sensació seca al paladar que solen donar les cerveses que han passat per la fusta de la barrica.

Ens queda la bona sensació que, com ja ens havíem demostrat altres cases, no només saben fer bon whisky aquests escocesos!!!