29.11.13

Leopold 7

6,2º
Bèlgica

Avui ens surt la venada verda, i ens hem deixat portar pel concepte i no per la cervesa. I el concepte és fàcil i l'hauríem d'aplicar a tot en aquesta vida, una cervesa verda, ecològica i sostenible. És a dir una cervesa que intenta tenir poc impacte a l'entorn i que parteix de la premisa que el planeta és dels que el vivim ara i dels que vindran després... I això, si a més és una bona cervesa, ens convenç com per decidir ràpidament!


Aquesta és una cervesa amb una imatge clara, una rossa que no sembla enganyar, amb un color ataronjat, ambre clar, a la copa és molt translúcida i brillat i mostra una escuma blanca, clara, com d'ou a punt de neu i una bombolla fina i ferma que puja pel centre de la copa. La imatge apunta a una cervesa fresca i l'aroma ens ho confirma, ens omple i obra les anrius amb un arom fresc d'herbes o flors, ens apunta a un cos molt maltejat en boca., i amb la sensació d'un lleu aroma àcid que remarca més la percepció que serà una cervesa fresca i molt personal.

Potser no és una cervesa espectacular, però que a mesura que agafa la temperatura del local ens dona un cos marcat, amb el gust a maltes, l'aspror inicial el gust amb la dolçor característica d'una ale. Si peca d'alguna cosa és de ser massa equilibrada, plana, i no mostrar algun tret destacat, però és possible que el seu tret destacat és l'etiqueta que té de ser la cervesa més sostenible d'Europa!