23.4.12

SBTRKT - SBTRKT (2011)


Recordo uns quants noms impronunciables, però l’hora de triar el del  seu projecte Aaron Jerome es va quedar ben descansat. De totes maneres hi ha cops que la cosa té una explicació, o això em sembla, SBTRKT pronunciat en anglès “subtract” pot arribar a tenir una certa lògica. Tanmateix, de la mateixa manera que no hem de renunciar a escoltar quelcom perquè té una portada horrible, tampoc hauríem de renunciar-hi perquè tingui un nom impronunciable. Així que un cop superats els prejudicis inicials, i ens endinsem en el projecte d’aquest Dj londinenc, trobem que Aaron és un d’aquests artistes que “ellseloguisellselocom”, i des del seu estudi i amb una capça d’aquestes que produeix qualsevol tipus de música, ens envia un àlbum replè de bona música i que ens farà passar una bona estona.  Apa doncs a gaudir de *؏#N!!. O sigui, traduït al català: Ves a fer punyetes!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

It took me time to learn all the comments, but I honestly loved the blog. It proved to be very advantageous to me and I'm positive to all of the followers here!
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

Anònim ha dit...

great points altogether, you just gained a new reader. What would you suggest in regards to your post that you made some days ago? Any positive?