4,6º
Aquesta és una cervesa que es fa a les
illes del nord de les highlands, terres de molt bon whisky, haurem
de veure que tal la cervesa però si tenim en compte que la cervesa
és principalment aigua i que les terres escoceses tenen de les
millors... no es difícil treure conclusions!
Ens servim una cervesa d'un color molt
fosc, podem copsar tons rogencs, rubí molt pujat, però la veritat
és que podria passar per negre. L'escuma és suau, de color cru i
poca presència, puja poc a la copa, però manté una presència
constant en copa.
En nas ens destaca els tons de fusta, i
ens destaca els torrefactes amb traces de toffee o xocolata, alhora
que ens queda la sensació de fruites endolcides, passes o figues...
En boca hi ha una petita explosió de gustos i sensacions, notarem
els torrefactes que sentíem al nas, xocolata i la dolçor del
toffee, però també ens destacarà unes notes com de fruita dolceta,
de raïm o de vi i la sensació seca al paladar que solen donar les
cerveses que han passat per la fusta de la barrica.
Ens queda la bona sensació que, com ja
ens havíem demostrat altres cases, no només saben fer bon whisky
aquests escocesos!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada