5.10.13

Montagnarde

Bèlgica, 9º


Tornem a estar aquí, desprès d'un estiu molt mogudet i amb canvis interessants, i d'un curs en que hem estat una mica absents... amb poca activitat al blog. No som molt de promeses però si de propòsits i per aquest curs ens hem decidit a tornar al ritme amb que vàrem començar...

Per això avui tornem amb una cervesa d'aquelles que teníem pendent, que molts cops estava entre les tres o quatre opcions de la setmana però que sempre hem acabat descartant, doncs ja tocava que li féssim el cas que es mereix!

Ens posem en Cervesa de color rogenc o ataronjat i escuma blanca i poc persistent tot i que queda en la superfície, té un color brillant i opac. En nas notarem ja una de les característiques d'aquesta cervesa, la dolçor, un aroma ensucrat que ja apunta a que la presència de les maltes serà important.

En boca és lleugerament picant, la bombolla es petita i no agafa molta presència al paladar. En gust es suau, sedosa, dolceta i melosa, al final la força del caramel. Ens dona la sensació d'omplir-nos la boca d'un bon i fi caramel. Amb poca presència de llúpol i de llevats... és una bona cervesa, un bon retorn a la quotidianitat del curs i per encetar una temporada en que no fallarem cada setmana!