6,2º
Bèlgica
Avui ens surt la venada verda, i ens
hem deixat portar pel concepte i no per la cervesa. I el concepte és
fàcil i l'hauríem d'aplicar a tot en aquesta vida, una cervesa
verda, ecològica i sostenible. És a dir una cervesa que intenta
tenir poc impacte a l'entorn i que parteix de la premisa que el
planeta és dels que el vivim ara i dels que vindran després... I
això, si a més és una bona cervesa, ens convenç com per decidir
ràpidament!
Aquesta és una cervesa amb una imatge
clara, una rossa que no sembla enganyar, amb un color ataronjat,
ambre clar, a la copa és molt translúcida i brillat i mostra una
escuma blanca, clara, com d'ou a punt de neu i una bombolla fina i
ferma que puja pel centre de la copa. La imatge apunta a una cervesa
fresca i l'aroma ens ho confirma, ens omple i obra les anrius amb un
arom fresc d'herbes o flors, ens apunta a un cos molt maltejat en
boca., i amb la sensació d'un lleu aroma àcid que remarca més la
percepció que serà una cervesa fresca i molt personal.
Potser no és una cervesa espectacular,
però que a mesura que agafa la temperatura del local ens dona un cos
marcat, amb el gust a maltes, l'aspror inicial el gust amb la dolçor
característica d'una ale. Si peca d'alguna cosa és de ser massa
equilibrada, plana, i no mostrar algun tret destacat, però és
possible que el seu tret destacat és l'etiqueta que té de ser la
cervesa més sostenible d'Europa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada