7.7.11

Celebrem-ho!

Aquest post és per als més incrèduls, tal com vam comentar ahir, van recomanar el nostre bloc a la secció d’en Xavi Bundó “A cop de clic”, secció del programa de Rac1 “El món a Rac1” d’en Jordi Basté. A la secció recomanen cada dia un bloc, un video de You Tube i un grup del Facebook.

A l’enllaç que us deixem a continuació, podeu anar a la icona play de sota el nom de la secció “A cop de clic” prémer play i sentir el tall radiofònic.

http://rac1.org/elmon/a-cop-de-clic/juego-de-tronos

Ah si, ens oblidavem una cosa! La resposta a la pregunta sobre si la imatge ha estat manipulada. La resposta és si, la imatge ha està manipulada. Per raons obvies, on hi ha d'anar la publicitat del programa, hi hem posat el logo del Drunk Monk. Quan veieu la pàgina original ho entendreu.

Salut i cervesa!

2 comentaris:

penyabogarde ha dit...

ecs, en Basté, l'anticervesa i l'anticulé

Moisès Campdepadrós ha dit...

Culleres noi, quina manera de xafar-nos la celebració. Tanmateix, però, crec que hem de ser més tolerants i respectar l'opinió dels altres. Si no l'hi agrada la cervesa què hi farem, mira, més per cervesa per nosaltres, vull dir pels altres. I això de ser anti algú, que lleig. Hem d'estimar-nos més home. Menys als del Madrid i l'Espanyol, es clar, no fotem! Bé, paro que se m'infla la vena. Això sobretot tolerancia i respecte.